Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza bron na krótki i daleki dystans.

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chodzi mi o zolnierza, mam m16 i elite m16 1klasy na stale, czy jest cos lepszego na krotki dystans oprocz m 16? i jeszcze jedno - jaka jest najlepsza bron na daleki zasięg dla tej klasy?

Opublikowano

Siema, chodzi mi o zolnierza, mam m16 i elite m16 1klasy na stale, czy jest cos lepszego na krotki dystans oprocz m 16? i jeszcze jedno - jaka jest najlepsza bron na daleki zasięg dla tej klasy?

Na długi karabin, strzelba czy pistolet?

Ja polecam M16, Super Ręczną Armatę Harry'ego i granat ręczny oczywiście.

Opublikowano

Na daleki super ręczna armata harrego, na bliski super niestandardowy garret. Chociaż nie polecam pistoletow na bliski, bardzo szybko żrą ammo

Opublikowano

Wez nie słuchaj tego ćpuna rally. Super łamignat to nie bron na bliski dystans na solda. Na bliski dystans na solda sg to Super Strzelacz Stewarda, pozdrawiam :*

Opublikowano

Wez nie słuchaj tego ćpuna rally. Super łamignat to nie bron na bliski dystans na solda. Na bliski dystans na solda sg to Super Strzelacz Stewarda, pozdrawiam :*

Grzeczniej,dobrze? Ja nie ćpam i mogłem sie pomylić.

@down

Chyba taki granatnik, co wystrzeliwuje pocisk, który robi kulę, w której twoi koledzy z nacji są niewidzialni.

Opublikowano

Chyba uzyskałeś odpowiedź?

M16, Super Ręczna Armata Harry'ego, Granat ręczny

lub

M16, Super Ręczna Armata Harry'ego, Granatnik zwyczajny lub jeśli wolisz support to maskowator.

Osobiście polecam ten pierwszy zestaw. Jest najlepszy dla żołnierza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...